lördag 17 juni 2023

Veckans mening v. 24 2023

MIN                       Robert på bokbloggen Mina skrivna ord har en lördagsutmaning som han kallar Veckans mening. Vi delar med oss av en mening som vi av ena eller andra anledningen stannat upp inför. Utan att spoila något så klart. Min mening v. 24 kommer från Färskt vatten till blommorna av Valéri Perrin. Fler meningar HÄR.

"De har inga bekymmer, blir inte förälskade, biter inte på naglarna, tror inte på slumpen, avger inga löften, för inte oväsen, är inte med i Försäkringskassan, gråter inte, letar inte efter nycklarna, glasögonen, fjärrkontrollen, barnen lyckan."

4 kommentarer:

  1. Det var en oerhört konstig mening, om man ser ur ett svenskt perspektiv. Den som inte är med i Försäkringskassan är väl i sådana fall utförsäkrad här... och då har man verkligen stora bekymmer framöver som sjukskriven. Svårt att i längden leva helt utan inkomster och dessutom tampas med sjukdom. Livet har blivit svårt för många som har kvarstående funktionsnedsättningar p.g.a. sjukdom, och som därmed förlorat arbetsförmågan.

    SvaraRadera
    Svar
    1. läs även smakebiten så löser det sig!

      Radera
  2. Är det blommorna som beskrivs?

    SvaraRadera
    Svar
    1. jag säger som jag sade till Åsa. läs smakebiten också!

      Radera