torsdag 18 juni 2020

Helgfrågan v. 25

Mias helgfråga v. 25

Hur har era recensioner blivit bemötta, har någon författare hört av sig?
Det har hänt några gånger och det var positivt. Någon annan gång var det positivt men man påpekade ett stavfel. Birgitta Andersson, även kallad Blondie, med ett brokigt förflutet, läste bl. a. litteraturvetenskap medan hon satt i fängelse. Birgitta Stenberg hjälpte henne att skriva boken Blondie.
 
 

Bonusfråga: Hur firar ni midsommar?
Å, det blir nästan löjligt stillsamt. På morgonen får vi jaga jordgubbar på torget innan alla andra gör det. Ingen självplockning i år. 75 kr/l. 140 för 2 l. Lång frukost i trädgården. Därefter ansar jag mina rosenbuskar, läser i en stund, promenerar med en bok i öronen.  Sedan blir det nypotatis, sill, gräslök och gräddfil, öl och snaps.Kaffet intar vi i trädgården. Utan barn och barnbarn. 😩

Glad midsommar på er alla!

7 kommentarer:

  1. jordgubbar håller sig fint över natten, jagar inget på julafton och inte på midsommarafton heller :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. cyklar till havet med fikat, trevlig midsommar!

      Radera
    2. jakt blev det inte, men kö. en perfekt bildad kö med föreskrivna avstånd. heja svenska folket! ska leta fram baddräkten och åka till havet efter midsommar när sommarhuset är tomt igen. skön midsommar!

      Radera
  2. Jagar inga jordgubbar men har förätit mig på dem, så inget jag saknar. Som tur är finns det annat gott. ;) Ha en skön midsommar!

    SvaraRadera
    Svar
    1. visst finns det annat gott. körsbär till exempel! jordgubbar äter jag helst direkt ifrån plantan i jordgubbslandet.en vana sedan tidiga år. trevlig midsommar!

      Radera
  3. Jordgubbsjakt innan midsommar verkar hektiskt, den sortens jakt har jag aldrig praktiserat, väntar på att de egenodlade ska mogna, kanske hinner vi före sniglarna, om vi har tur! :D

    SvaraRadera
  4. Ja här fanns de inga att köpa dagen före midsommarafton.

    SvaraRadera