måndag 7 oktober 2019

Utmaning: Authors & Characters - Karin

Lyrans noblesser utmanar oss med namn på måndagarna. En verklig person och en fiktiv. Vi har mycket fria händer. Den här måndagen är det Karin som gäller.

Katja är liksom Karin en kortform av Katarina.
Katja Kettu skrev en fantastisk men otäck bok om Lapplandskriget 2014 med titeln Barnmorskan. Ett stycke ganska okänd historia.

Kate är namnet på rättsarkeologen Ruth Galloways och kriminalkommissarie Harry Nelsons dotter i Elly Griffiths oemotståndliga serie med RG som huvudperson. Så till exempel i The dark Angel.

3 kommentarer:

 1. Kettu är jag verkligen nyfiken på!

  SvaraRadera
 2. Varje gång någon skriver om Griffiths serie blir jag lika frestad att fortsätta läsa den. Tror det verkar ha stilla sig något med recexen nu, så kanske kommer det med en vid nästa tur till biblioteket. ;)

  SvaraRadera
 3. är här för att vittna om vad den här stora stavspelaren har gjort för mig. Jag tror aldrig på trollspel, förrän när jag frestades att prova det. Jag och min man har haft många problem med att leva tillsammans, han kommer inte alltid att göra mig lycklig eftersom han har förälskat sig i en annan dam utanför vårt äktenskap. desto mer gör han mig ledsen, så mitt äktenskap föll i skilsmässa eftersom han inte uppmärksammar mig. Så med all denna smärta och ångest, bestämde jag mig för att kontakta denna stavhjul för att se om saker och ting kan träna mellan mig och min man igen. den här trollformaten DR PEACE berättade för mig att min make verkligen är i en stor röra, att han har varit en charmig magi, så han sa till mig att han skulle göra allt som vanligt igen. han fortsatte och kastade trollformeln för mig, efter 3 dagar han kastade trollben på min man han ändrade helt han kom ber om ursäkt till mig och sa hur han behandlade mig att han inte visste vad han gjorde, jag och min man är tillbaka tillsammans Jag tackar verkligen DR PEACE för att ha fått min man tillbaka till mig. Jag vill att alla ska kontakta honom för dem som har några problem i samband med äktenskapet och förhållande problem, han kommer att lösa det åt dig. Dess e-postadress är här: doctorpeacetemple@gmail.com
   och hans WhatsApp: +2348059073851, Viber: +2348059073851
  1) Om du vill ha din ex tillbaka.
  (2) älskar spel
  (3) Du vill bli befordrad på kontoret.
  (4) Du vill att kvinnor / män ska springa efter dig.
  (5) Om du vill ha ett barn.
  (6) Du vill bli rik eller vinna ett lotteri.
  (7) Du vill binda din make till att vara din för alltid.
  (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
  (9) Om du inte kan träffa din partner.
  (10) om du vill stoppa din skilsmässa.
  (11) om du vill skilja dig från din make.
  (12) om du vill ha dina förfrågningar.
  (13) Graviditet stavar att tänka på barnet.
  (14) Garanti Du vinner störande rättsfall och skilsmässa oavsett scen.
  (15) Avbryt ditt äktenskap eller ditt förhållande från att bryta isär. Anta att e-postadressen är doctorpeacetemple@gmail.com. kontakta honom direktWhatsApp: +2348059073851, Viber: +2348059073851 Vad du än vill, kommer du att få det från Dr. PEACE. Kontakta bara honom och förklara problemet för honom och lösas.

  SvaraRadera