fredag 13 april 2018

Helgfrågan v. 15

Mias helgfråga v. 15:
Vad tycker du om kommentargranskning på bloggen? 
Det känns ganska tråkigt med den där kommentarsgranskningen. Jag förstår om någon blivit trakasserad på något sätt och därför valt det. Men jag välkomnar alla kommentarer och tar bort dem jag eventuellt finner opassande. Det har hänt mig en eller två gånger under alla dessa år som jag haft bloggen.
Bonusfråga:
Vad jag inte är så bra på? Det är mycket. Men jag skulle nog gärna vilja ha hjälp med trädgården. Någon kunde bära dit ny jord, göra nya rabatter (utan att störa igelkotten), plantera fruktträd (i stället för dem som olika stormar fällt) samt anlägga en rosenträdgård, det vill säga samla ihop de rosor som jag spridit lite här och var och göra plats för nya. Och så går det bra att fortsätta met målning och tapetsering i hela huset och sedan....
 

19 kommentarer:

 1. jag kan knappt minnas om jag fått någon otrevlig kommentar... annars är det lätt att bara trycka på papperskorgen.
  Under många år har jag inte velat släppa in någon man i min trädgård, men nu hjälper sonen och lååånge maken med en del saker, de lyssnar noga hur jag vill ha det ❤️

  SvaraRadera
 2. jag ska gärna släppa in både den ene och den andre i min trädgård bara de gör som jag säger! snabbt!

  SvaraRadera
 3. Jag har fått spam (robotar som kommenterat) - väldigt många. Det är rätt trist. Jag tycker det upp till varje bloggägare att välja, bryr mig inte!

  SvaraRadera
  Svar
  1. spam är inte kul. visst får varje bloggägare välja

   Radera
 4. Trädgården behöver jag hjälp med, kan inget och tycker det är ganska tråkigt

  SvaraRadera
  Svar
  1. jag tycker att det kan vara ganska kul med trädgård, men jag kan inte mycket

   Radera
 5. Jag välkomnar också alla kommentarer men vill först läsa dom själv och ta bort olämpliga kommentarer innan någon annan hinner läsa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. om en får många olämpliga kommentarer är det klart bra att kunna sortera bort dem redan ifrån början

   Radera
 6. Perfekt slutkläm på bonusfrågesvaret! :D
  Slipper också skräpkommentarer, så behöver ingen granskningsfunktion. Men kan ha full förståelse för att man vill ha det om man blir utsatt för sådant. Tror det är bra att möjligheten finns ändå.

  SvaraRadera
  Svar
  1. det är absolut bra att möjligheten finns. och skönt så länge en slipper använda den

   Radera
 7. Jag har haft kommentargranskning på min blogg pga att WordPress var dålig på att filtrera bort spam och annat. (bra att möjligheten finns) sen kollade jag och tog bort granskningen när jag tyckte att WP blev bättre på filtreringen och har det inte längre.

  Förresten så vill jag bara nämna att när jag börjar skriva kommentar på din blogg så försvinner det jag skrivit och jag får börja om?Det har varit så flera gånger.... Vet inte om andra råkat ut för det? Det funkar när jag börjar om att skriva, tänkte att det kan vara bra att känna till. Ingen stor grej men ändå ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. klart att det är bra att möjligheten finns. så irriterande att behöva skriva om! det har jag inte hört någon annan klaga på. hoppas att det är något tillfälligt

   Radera
 8. Jag tar också bort om det kommer någon otrevlig kommentar. Kommer faktiskt inte ens ihåg när jag fick någon sist. Tycker dessutom att skräpposthanteringen fungerar jättebra på blogspot.

  SvaraRadera
  Svar
  1. jag tycker också att det fungerar bra och hoppas naturligtvis att det fortsätter så

   Radera
 9. Trädgårdsarbete tycker jag är skoj, men jag är inte bra på det. Min man brukar reta mig och påstå att det är han som gör allt som jag skryter med att jag gjort :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. aha! så kan det klart vara. men huvudsaken är väl att arbetet är gjort och att du är nöjd...

   Radera
 10. Jag fick plantera ett nytt äppelträd ifjol för ett hade blåst omkull. Hoppas det nya tar sig. Jag blev lite ivrig då också och planterade äppelträd vid sommarstugan också, det har jag inte haft förr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. underbart med äppelträd både här och där. vi hade ett fantastiskt Belle de Boskoop - träd som både bar frukt och lämpade sig väl som klätterträd. och vilket fantastiskt äppelmos det blev!

   Radera