lördag 1 juli 2017

Helgfrågan v. 26

Mia ställer två frågor i sin helgfråga v. 26. 1/ Hon undrar om vi vill att hon kör sin Helgfråga hela semestern eller ska vi göra ett uppehåll?
Det har varit lite snack i veckan om bokbloggens död och om andra sociala medier tagit över. Jag har inte riktigt haft tid att läsa allt men funderade lite på om alla är med i  något av alla sociala medier. 2/ Har ni Instagram eller Facebook? Vilket fördrar ni? Eller har ni något annat?
På fråga 1 svarar jag att jag tycker att det är kul med helgfrågan och det vore roligt att fortsätta hela semestern. Men - Mia måste avgöra själv hur det står till med orken. 
På fråga 2 svarar jag att jag har min läsdagbok på bloggen och ingen annanstans. Då och då lägger jag in en bild på det jag läser/har läst på Instagram, men sällan eller aldrig på Facebook och aldrig på Twitter, som jag inte riktigt förstår vitsen med. På Instagram lägger jag oftast in bilder om olika tilldragelser i mitt liv utöver läsningen. 

8 kommentarer:

 1. böcker ha jag inte i facebook, där är släkt och vänner.

  SvaraRadera
  Svar
  1. böckerna åt bloggen. FB känns mindre viktigt. Instagram roligare

   Radera
 2. Jag föredrar instagram.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Instagram är lite kul för bilder. men där blir inte inte så mycken text

   Radera
 3. Jag känner också att bloggen är min läsdagbok. Jag använder både Goodreads och Boktipset men jag vill veta vad jag faktiskt tyckte om boken och det vill jag bara skriva på bloggen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Goodreads, ja, det glömmer jag alltid. då använder vi bloggen på samma sätt

   Radera
 4. Facebook har jag till bloggen bara för att där finns många bokrelaterade saker man kan vara med på :) Om det inte hade funnits så hade jag tagit bort den, avskyr egentligen Facebook.

  SvaraRadera
  Svar
  1. jaha! intressant synpunkt. har inte riktigt fattat att en kan använda FB på det sättet

   Radera