onsdag 9 februari 2022

Veckans kulturfråga v. 6 2022

 

enligt O: Veckans kulturfråga v. 6: Vilken kulturupplevelse ser du allra mest fram emot nu när restriktionerna hävs?

Jag är skeptisk. Jan tycker inte att pandemin är över och jag kommer att fortsätta att vara försiktig med att röra mig i folksamlingar. Munskydd och visst avstånd tycker jag får hänga med en stund till.

Men jag ser verkligen fram emot konserter av olika slag. Och nu kanske det kommer att arrangeras flera så en kan frossa lite. Och jag vet att det kommer en och annan författare till stan och det blir också trevligt med författarsamtal.

6 kommentarer:

  1. Det finns en hel del musik i mitt svar också.

    SvaraRadera
  2. Nej, det är väldigt mycket pandemi fortfarande, men nu blir folk inte så sjuka. Jag skickade just hem en medarbetare från avdelningen som inte hade tillstymmelse till symtom, men som fångades i smittspårning. Smittspårning efter en sköterska som gladeligen gick på jobbet, helt utan symtom, men som var positiv och som i sin tur fångades i genom smittspårning. Det är omöjligt att värja sig mot detta. Nu ska vi nog ha lite omikron allihop innan det lugnar ner sig och det hela går över i "vanlig förkylning".

    SvaraRadera
  3. Tror vi är smarta om vi bibehåller en viss försiktighet.

    SvaraRadera
  4. Jag är också lite skeptisk till att återgå till det normala, samtidigt så träffar jag en massa elever och kollegor på jobbet så jag är rätt utsatt ändå. Var covidsjuk för en månad sedan och ska boka tredje sprutan. Det känns ändå tryggt.

    SvaraRadera