lördag 1 januari 2022

Orsakullans januariutmaning. 1


 Orsakullan har en bloggutmaning i januari. Första frågan : Har du avlagt något nyårslöfte i år.

Det enkla svaret är: Nej

Däremot funderar jag på att försöka promenera flitigare för att så småningom kunna börja på gymet. Och så ska jag försöka komma i säng något lite tidigare. Men jag lovar ingenting, som sagt.

10 kommentarer:

 1. Jag har inte heller givit nåt löfte - det är inte speciellt kul att göra det när man sitter ensam vid tolvsnåret och glor. Min käre gubbe har blivit så otroligt trött av sin nya medicin att han la sig redan vid tiotiden, själv satt jag uppe till efter tolv trots att jag tyckte det var en extremt trist nyårsafton. Men...det viktiga är ju att medicinen fungerar och att han håller sig på benen - och på dagarna är han otroligt pigg!
  GOTT NYTT ÅR/Susie

  SvaraRadera
  Svar
  1. nej, det är ju inte så kul, att sitta ensam vid tolvsnåret en nyårsafton. men din käre gubbe behöver kanske tid att vänja sig vid medicinen. tur att det inte är tvärtom så att han är pigg om nätterna och trött på dagarna. God fortsättning på det nya året. snart får ni börja jobba i er fantastiska trädgård. Kram

   Radera
 2. Aha, har missat att Orsakullan fortsätter med sin bloggutmaning, får ta upp det i morgon! Va kul att din svägerska hör bättre efter att ha fått ett implantat, hoppas det blir lika för mej!
  God fortsättning på det nya året!

  SvaraRadera
  Svar
  1. du blir säkert bättre också. svägerskan tycker att hon fått ett nytt liv. jag håller tummarna. god fortsättning på det nya året!

   Radera
 3. fortsätter med mina 12 minuters promenader före frukost (typ till brevlådan med Göteborgs-Posten), sen blir det mer under dagen

  SvaraRadera
  Svar
  1. 12 minuter ToR? eller 2 x 12 min? promenader är bra

   Radera
 4. har en del saker som jag önskar göra, men inga nyårslöften. God fortsättning på 2022!

  SvaraRadera
  Svar
  1. jag tänker också göra en del även om jag inte avgivit några löften. god fortsättning!

   Radera
 5. Jag tycker du satt upp sunda funderingar. Lycka till!

  SvaraRadera
  Svar
  1. tack! jag börjar känna mig själv. bästa att inte ta i för mycket och bli jättebesviken på sig

   Radera