torsdag 12 oktober 2017

Hett i hyllan

Bokföring enligt Monika: "Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en, att dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagom tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan?"


"En otroligt varm, skön roman med stort hjärta" sades det i SVT Go´kväll om Lucy Dillon, Ensamma hjärtan och hemlösa hundar. Och min syster har godkänt den så den måste vara jättebra. Den har stått ganska länge i min hylla. Jag lyfter i den då och då och tänker att jag måste snart läsa den. Men så tycker jag ändå att jag ska spara den till någon gång när jag känner mig riktigt kraftlös och inte orkar anstränga mig. Jag har en känsla av att Ensamma hjärtan och hemlösa hundar inte direkt kräver någon motprestation utan verkligen är en laidback feel - good. Rachel har blivit uppsagd, förlorat sin fina lägenhet i London och ovanpå allt detta har pojkvännen gjort slut. Men - Rachel ärver ett stort hus på landet med vidhängande hem för herrelösa hundar. Det blir säkert en riktig utmaning för stadsjäntan från London.

11 kommentarer:

 1. Dillons böcker är verkligen bra :)

  SvaraRadera
 2. har sett att många tycker så

  SvaraRadera
 3. Den stod länge oläst i min hylla också. Efter att jag hade läst den beställde jag snabbt fyra till av hennes böcker :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. oj då! du gillade den alltså. jag blir nyfiken

   Radera
 4. Dillon är mysig, även Jenny Colgan ❤️

  SvaraRadera
  Svar
  1. det råder visst delade meningar om det.Colgan har jag läst en gång och det står ännu en och väntar i hyllan

   Radera
 5. Jag hade nog låtit den stå kvar i hyllan. Läste den och en till av Dillons böcker och gillade dem inte direkt. Då är Jenny Colgans böcker mycket mysigare. Lägg din tid på något bättre säger jag :)

  SvaraRadera
 6. det visste jag väl att min syster inte var att lita på! då blir det Colgan istället. har faktiskt läst en tidigare http://mrscalloway.blogspot.se/2016/12/en-smakebit-pa-sndag_18.html

  SvaraRadera
 7. Jag har läst båda och tycker nog att de är bra båda två. Fast på olika sätt. Dillons böcker är lite mörkare med tyngre teman och Colgans lite mer komiska.

  SvaraRadera
 8. jag kanske måste läsa båda.omdömena går isär

  SvaraRadera