måndag 23 juni 2014

Bokbloggsjerka 20 - 23 juni

Hur länge väntar du innan du påbörjar en ny bok?
Det frågar Annika i sin Bokbloggsjerka 20 - 23 juni
Det enkla svaret är att jag inte väntar alls. Oftast har jag ett par titlar på gång; för det mesta av helt olika slag. Ibland slår den ena titeln ut den andra. Jag ser till att jag alltid vet vad jag ska/kan läsa härnäst. Det känns bra att ha en viss bok som väntar på mig. Just nu läser jag    

Munkeboda och   Marieholm av Mathilda Malling och Lars Lerins fantastiska Naturlära. Dessutom har Sommarföljetongen i SvD just börjat. Alla dessa vackra nederlag av Jess Walter, ett helt okänt namn för mig. Följetongen pågår 22/6 - 1/8. Dee Moray, en vacker amerikansk skådespelerska, stiger iland på en gudsförgäten plats på den italienska västkusten och tas emot av båda gamla vänner Pasquale och Orenzio. 
Efter detta blir det Bror och syster (Kvarnen vid Floss) av George Eliot och Stoner av John Williams. 
Eller Bring up the Bodies av Hilary Mantel. Eller...

8 kommentarer:

 1. Jag gör likadant - läser två böcker samtidigt och börjar på nästa direkt när en är färdigläst

  SvaraRadera
  Svar
  1. någon gång händer det att jag får läsa om något avsnitt eller att jag måste samla tankarna och få ut det lästa ur systemet. men för det mesta är det pang på!

   Radera
 2. Böcker väntar alltid på mej, men inte alltid någon viss...

  SvaraRadera
  Svar
  1. det är bra att ha böcker som väntar. gärna en hel hög

   Radera
 3. Jag läser en bok och gången, men normalt utan några längre uppehåll mellan böckerna. Just nu är jag sjuk i utmattningsdepression och då går läsandet trögt, varje bok tar längre tid att läsa och det blir längre uppehåll mellan böckerna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. i det läget ska det gå sakta. det är viktigt att det går sakta. och vila är också viktigt. bra att lyssna noga på kroppen och låta det ta tid

   Radera