Många med mig minns säkert de trevliga TV - programmen med Hugh Fearnley - Whittingstall på River Cottage för nära nog tio år sedan. "Om ni har sett mina TV - program och använt mina böcker kan jag förstå om ni kanske är förbluffade över en närmast vegetarisk kokbok av den notoriske köttätaren Hugh Fearnley - Whittingstall", skriver han. "Detta är en grönsaksbok. Huruvida den är vegetarisk beror kanske på ditt synsätt och dina idéer om mat. Den är inte skriven av en vegetarian eller med syfte att övertala någon att bli vegetarian. Men i den meningen att inget av recepten innehåller ens en smula kött eller fisk är den faktiskt strikt vegetarisk. " Grön mat. Vegetariskt varje dag från River Cottage är bokens titel.
lärt mycket gott av barnen
SvaraRaderaja, de har ju sina idéer om saker och ting
RaderaDen har jag aldrig hört talas om, lustigt för jag är matintresserad.
SvaraRaderanej, den tycker jag inte det har talats så mycket om. hittade den på biblioteket
RaderaHar aldrig sett den förut. Kokböcker är inte riktigt min grej. Jag köper på mig med jämna mellanrum, men öppnar dem sen aldrig. När skulle jag hinna liksom? Dessutom har jag kommit att hata allt vad mat och matlagning efter alla dessa år med tre krångelungar.
SvaraRaderajag köper inte många kokböcker, men jag läser gärna trots att jag inte tycker om matlagning. barnen har aldrig krånglat vid matbordet. de har ätit allt. lyckligtvis
RaderaGrön mat kan vara hur god som helst! Men jag har gjort mig av med minst en hyllmeter kokböcker, använde dem ju aldrig.
SvaraRaderagrön mat är godast när någon annan - till exempel sonen - gör den. jag har kastat några kokböcker. jag läser gärna kokböcker och recept men är inte så väldigt förtjust i sälva tillämpningen
RaderaJag har många kokböcker och det är sällan jag öppnar dem. Men när man behöver inspiration kan de vara bra.
SvaraRaderajag har en del kokböcker, men det är framför allt Martin Johanssons brödböcker jag använder
RaderaDen låter intressant speciellt som att jag försöker äta mer vegetariskt numera. Helst två gånger i veckan.
SvaraRaderaär inte speciellt förtjust i vegetarisk mat. inte i matlagning heller. men jag läser gärna kokböcker
RaderaKände inte till den. Lättare att laga vegetariskt numera, när havreprodukter finns som ersätter mejeri, och beyond meat och beyond mince tycker jag faktiskt är godare än köttfärs, synd att det inte säljs överallt, bara coop har dessa här.
SvaraRaderadet låter intressant. har inte provat beyond meat och beyond mince. coop har ibland lite annorlunda sortiment
RaderaKanske en bok att tipsa näst äldsta barnbarnet om.
SvaraRaderaden finns att köpa. rejäl och lättillgänglig
Radera